Ξεριζωμένος πλάτανος κατέστρεψε το αρδευτικό δίκτυο στο Μαυρομμάτι

Μεγάλο πρόβλημα στο αρδευτικό δίκτυο του Μαυρομματίου προκάλεσε η πτώση ενός τεράστιου πλατάνου που παρέσυρε και κατέστρεψε ένα μεγάλο τμήμα του αρδευτικού αύλακα μέσω του οποίου ποτίζονται κτήματα του χωριού.
Η πτώση του πλατάνου προκλήθηκε λόγω των σφοδρών ανέμων που επικράτησαν τις δύο προηγούμενες ημέρες στο Δήμο Μουζακίου και που είχαν ως αποτέλεσμα να ξεριζωθούν πολλά δένδρα και να προκληθούν ζημιές σε στέγες σπιτιών και αποθηκών.
Την περιοχή που δημιουργήθηκε το πρόβλημα στο αρδευτικό δίκτυο του Μαυρομματίου επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μαυρομματίου κ. Γκινής ο οποίος σε συνεννόηση με το Δήμαρχο κ. Κωτσό προχωρούν στην αποκατάσταση των ζημιών, για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομαλή άρδευση των κτημάτων του χωριού.
«Οι άνεμοι ήταν ιδιαίτερα σφοδροί στην περιοχή μας και δημιούργησαν πάρα πολλά προβλήματα με πτώσεις δένδρων και στις στέγες σπιτιών και αποθηκών» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός και συνέχισε: «Σε συνεργασία με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία δώσαμε άμεσα λύσεις με απομάκρυνση των πεσμένων δένδρων και αποκατάσταση των ζημιών»