Λαϊκή Αγορά, καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων και παράνομες σταθμεύσεις συζητήθηκαν στο Δήμο Μουζακίου

Συνάντηση εργασίας στο γραφείο του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού πραγματοποιήθηκε με τη Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου κ. Παλάντζα και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου κ. Γκαραβέλα.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο έλεγχος του παράνομου εμπορίου κατά τη λαϊκή αγορά του Σαββάτου όπου αποφασίστηκε σε συνεργασία με τη Δ/νση Εμπορίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Μουζακίου, του Α.Τ. Μουζακίου και του Εμπορικού Συλλόγου να ενταθούν οι έλεγχοι και να περιοριστούν τα παραβατικά φαινόμενα.
Επίσης τέθηκε το ζήτημα των παράνομων καταλήψεων πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων. Εδώ να σημειώσουμε πως ο Δήμος Μουζακίου έχει αποστείλει έγγραφο προς τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν κοινόχρηστους χώρους προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές άδειες σε συνεργασία  με την Αστυνομία. Ήδη έχει εκδοθεί ένας  μεγάλος όγκος αδειών και πλέον θα ξεκινήσουν οι έλεγχοι για παράνομες καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων.
Τη συνάντηση απασχόλησε και το θέμα των παράνομων σταθμεύσεων κυρίως στον κεντρικό δρόμο Αντώνη Βασιλείου του Μουζακίου όπου τα φαινόμενα της στάθμευσης ακόμη και πάνω στα πεζοδρόμια δεν είναι λίγα.
Για όλα τα παραπάνω θέματα υπήρξε κοινή συμφωνία του Δημάρχου κ. Κωτσού, της Διοικητή του Α.Τ. Μουζακίου κ. Παλάντζα και το Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου κ. Γκαραβέλα να ενταθούν οι έλεγχοι προκειμένου να εφαρμοστεί η νομιμότητα και να απαλειφθούν φαινόμενα παραβάσεων και παρανομιών.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος κ. Καλιώρας που ζήτησε τη συνδρομή της  Αστυνομίας τόσο για τη λαϊκή του Σαββάτου, όσο και για τις καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων.