Πασχαλινό Παζάρι διοργανώθηκε στο Μουζάκι

  • Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου διοργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά Πασχαλινό παζάρι, την Κυριακή Των Βαΐων στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Της Θεοτόκου, μετά το τέλος Της Θείας Λειτουργίας.
Τις δημιουργίες κατασκεύασαν παιδιά του σχολείου και γονείς μέλη του Συλλόγου. Τα έσοδα, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και για το λόγο αυτό ο Σύλλογος καλεί τη συμμετοχή και την βοήθεια όλων σε αυτή την προσπάθεια. Παράλληλα θα υπάρχει και μπουφές με νηστίσιμα εδέσματα, τα οποία θα έχουν ετοιμάσει μητέρες μέλη του Συλλόγου και θα προσφέρονται δωρεάν.
Το Δ. Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τις μητέρες και τους μαθητές-τριες που βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο όλη αυτή την προσπάθεια και τους ιερείς της ενορίας για την παραχώρηση του χώρου. Ευχαριστούν επίσης την κα Λεμονιά Παπανικολάου και τον κ. Νικόλαο Παλάντζα για τη δωρεά υλικών και χειροποίητων λαμπάδων, τις Ελευθερία και Ευαγγελία Βασιλάκου για τη δωρεά χειροποίητων κοσμημάτων και έργων ζωγραφικής, τις κυρίες Βάνα Κρύου και Νούλα Καταραχιά για τα πήλινα χειροτεχνήματα, καθώς και την κα Θάλεια Ευθυμίου για την πολύτιμη βοήθεια της.
«Θα ήθελα να συγχαρώ το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου  Μουζακίου για τη σημαντική πρωτοβουλία που πήραν και τον ευγενή σκοπό που θα διαθέσουν τα όποια έσοδα του παζαριού» Δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός