ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΤΕΒΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ

Στα πλαίσια ενημέρωσης αγροτών   το προσωρινό  Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέβιας πραγματοποιεί συναντήσεις με αγρότες της περιφέρειας Καρδίτσας.   Την Τετάρτη 20 Μαρτίου συνάντησε αγρότες της Μητρόπολης και της ευρύτερης περιοχής, την Πέμπτη 21 Μαρτίου συνάντησε αγρότες της Μαγούλας και την Παρασκευή 22 Μαρτίου συναντήθηκε με αγρότες στο Προάστιο. Τέλος ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Στέβιας την Πέμπτη 27 Μαρτίου και ώρα 7:30 στην αίθουσα  του κοινοτικού καταστήματος της Ιτέας πραγματοποίησε  συνάντηση ενημέρωσης  αγροτών της Ιτέας  αλλά και  της ευρύτερης περιοχής,  αναφορικά  με τις τελευταίες εξελίξεις στη  πορεία του Συνεταιρισμού.  Ο προσωρινός Πρόεδρος Γεώργιος Κουλοσούσας  ανέφερε στους παραβρισκόμενους την μέχρι σήμερα πορεία του   Συνεταιρισμού.  Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι συνεταιριζόμενοι  θα αποκτήσουν φυτά Στέβιας και πως τα καλλιεργούν, τις ενέργειες που γίνονται για το πρώτο  πιλοτικό μεταποιητήριο  και πως θα αποκτηθεί, και  τις ενέργειες που γίνονται για την προώθηση του τελικού προϊόντος. Τέλος αναφέρθηκε  ο τρόπος που μπορεί να γίνει ο επαγγελματίας αγρότης μέλος του Συνεταιρισμού και είναι ο έξης: Με την αστυνομική του Ταυτότητα, το αριθμό φορολογικού μητρώου και τον αριθμό ΑΜΚΑ, προσέρχεται στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ.  και συγκεκριμένα στη κ. Χρύσα Κατσέα αφού συμπληρώσει την απαιτούμενοι αίτηση καταβάλει την πρώτη δόση της μερίδας (500,00 ευρώ) σε λογαριασμό της ΣΥΝΕΤΑΙΡΗΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και επιστρέφει την απόδειξη. Ο τίτλος της μερίδας αποκτιέται εφόσον εξοφληθεί και η δεύτερη δόση.
Στα πλαίσια του μεγάλου ενδιαφέροντος  σχετικά με τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΣΤΕΒΙΑΣ όσο αναφορά την ιδεολογία, το σκοπό, τους στόχους, και τη στρατηγική του Συνεταιρισμού δημιουργεί συχνά ομάδες αγροτών που ενημερώνονται από το προσωρινό  Διοικητικό Συμβούλιο.        
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες στο Κοινοτικό Κατάστημα   Φαναρίου  τηλ. 2241352400, στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ. όπως και στην ιστοσελίδα του Συνεταιρισμού (www.thestevia.gr)