Πρωταθλήτριες Ελλάδας κάνατε όλο το Δήμο Μουζακίου υπερήφανο

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Λυκείου Μουζακίου


Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Λυκείου Μουζακίου που κατέκτησε επάξια το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κερδίζοντας στον τελικό που έγινε στην Ελευσίνα την ομάδα τους Άργους με 2-0.
«Πρωταθλήτριες Ελλάδας κάνατε υπερήφανο όλο το Δήμο Μουζακίου,  την Καρδίτσα και τη Θεσσαλία με την πανάξια κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.
Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και πολλοί έπαινοι διότι πετύχατε μία τόσο σημαντική διάκριση. Βέβαια επειδή τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο, είναι γεγονός ότι πιστέψατε στο στόχο που θέσατε εξ’ αρχής και αγωνιστήκατε με συνέπεια και πίστη για την κατάκτησή του. Εξάλλου είναι η πρώτη φορά που ο Νομός Καρδίτσας πρωτεύει σε πανελλήνιο ομαδικό άθλημα σχολικών αγώνων και αυτή η τιμή ανήκει αποκλειστικά σε σας.
Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν και στον αρχιτέκτονα αυτής της επιτυχίας το Γυμναστή  σας Θανάση Δεληγιάννη που απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο αγαπά τη δουλειά του, με πόση συνέπεια την υπηρετεί και κυρίως για το αστείρευτο μεράκι  και φαντασία που διαθέτει τόσο κατά τη διάρκεια του μαθήματος αλλά και συνολικά στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας και όχι μόνο.
Τόσο εσείς όσο και ο γυμναστής σας, τολμήσατε σ’ ένα κατ’ εξοχήν ανδρικό  και δύσκολο για κορίτσια άθλημα  και δικαιωθήκατε πανηγυρικά, δίνοντας προς όλους μας ένα σοβαρό μήνυμα: «όταν θέτουμε στόχους και δουλεύουμε με συνέπεια γι’ αυτούς τότε είναι βέβαιο ότι θα πετύχουμε».
Συγχαρητήρια ανήκουν επίσης στο Διευθυντή και τους καθηγητές του σχολείου συνολικά για το άριστο επίπεδο λειτουργίας και μάθησης στο Λύκειο Μουζακίου.
Θα ήταν παράλειψη αν δεν απέδιδα συγχαρητήρια και στους γονείς σας που σας στήριξαν στην προσπάθειά σας από την αρχή ως το τέλος, όπως επίσης και σ’ όλους τους Μουζακιώτες μαθητές και γονείς που ήρθαν στην Ελευσίνα και σας στήριξαν με τις θερμές τους εκδηλώσεις στο δύσκολο αγώνα του τελικού.
Να είστε σίγουρες ότι θα αποτελείτε για πάντα πρότυπα αγωνιστικότητας, πίστης και ευγενούς άμιλλας για όλους μας.
Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω θερμά και το Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Καρανίκα που συνεργάστηκε μαζί μας, ώστε να ξεπεράσουμε από κοινού με το Δήμο Μουζακίου τα διαδικαστικά και οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν την τελευταία στιγμή και έτσι στάθηκε δυνατό να μετακινηθεί η αποστολή της ομάδας μας στην Αθήνα όπου και πέτυχε τον τελικό θρίαμβο.