Κοπή πίτας στα ΚΑΠΗ Αγναντερού, Ριζοβουνίου και Μαγούλας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα ΚΑΠΗ του Αγναντερού, του Ριζοβουνίου και της Μαγούλας που ανήκουν στη ΔΗΚΕΔΗΜ του Δήμου Μουζακίου
Στις  εκδήλωσεις συμμετείχαν  ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, οι πρόεδροι της Τ.Κ. Αγναντερού κ. Τσαφίτσας, της Τ.Κ. Ριζοβουνίου κ. Θεοχάρης, της Τ.Κ. Μαγούλας κ. Καρδιτσιώτης,, ο Αντιδήμαρχος κ. Μπαλατσός η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Τόλια ο π. Αντιδήμαρχος κ. Τζιβέλης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Ζαρνακούπης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Πολυμερόπουλος Καρανίσας, Ντόντος, Χατζηγούλας, Μπακρατσάς, ο Τοπικός Σύμβουλος Ριζοβουνίου κ .Κοσκινιώτης  και οι πρόεδροι των  ΚΑΠΗ Αγναντερού, Μαγούλας και Ριζοβουνίου..
Ο Δήμαρχος κ. Κωτσός στη σύντομη τοποθέτησή του μετά την κοπή της πίτας επεσήμανε τα παρακάτω:
««Σας ευχαριστώ όλους σας για την παρουσία σας και θέλω να γνωρίζετε ότι εσείς μας δίνετε δύναμη να προσπαθούμε για το καλύτερο, με στόχο να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας του Δήμου μας. Ως Δήμος Μουζακίου στηρίζουμε αποφασιστικά τη λειτουργία των ΚΑΠΗ, παρά το γεγονός ότι η συγκυρία δεν είναι ευνοϊκή, καθώς οι περικοπές στα οικονομικά των δήμων είναι πάρα πολύ μεγάλη. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να προωθήσουμε τις δράσεις που αφορούν την Τρίτη Ηλικία και φυσικά οι εξορμήσεις μας σ’ όλη την Ελλάδα θα ξεκινήσουν άμεσα, ώστε να σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά ενδιαφέροντα μέρη της πατρίδας μας»
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Ζαρνακούπης που τόνισε: «Από την πλευρά της ΔΗΚΕΔΗΜ στην οποία ανήκουν τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία τους και πάντα με γνώμονα την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στην Τρίτη Ηλικία του Δήμου μας. Σε συνεννόηση με το Δήμαρχό μας έχουμε ήδη αποφασίσει σύντονα να κάνουμε την πρώτη μας εκδρομή μέσα στο 2013 και θέλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή από την πλευρά σας»
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό απ’ όλους τους ηλικιωμένους.