Δωρεάν κτίριο παραχωρεί ο Δήμος Μουζακίου στην Αστυνομία

Με επιστολή του στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Δένδια ο Δήμαρχος Μουζακίου κάνει γνωστό πως παραχωρεί δωρεάν κτίριο για τη στέγαση του Α.Τ. Μουζακίου και του Α. Τ. Περιφέρειας Καρδίτσας προκειμένου να υποστηρίξει την παραμονή της Αστυνομία στην περιοχή, ώστε να είναι δυνατή η καλύτερη αστυνόμευση και η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες της περιφέρειας.
«Σας κάνουμε γνωστό ότι ο Δήμος μας, προτίθεται να διαθέσει δωρεάν κατάλληλο δημοτικό χώρο, προκειμένου να στεγαστούν το Α.Τ. Περιφέρειας Καρδίτσας και το Α.Τ. Μουζακίου.
Ελπίζουμε ότι η πρότασή μας θα γίνει αποδεκτή από εσάς, συμβάλλοντας έτσι και στον περιορισμό των λειτουργικών δαπανών της υπηρεσίας σας.
Επιπροσθέτως σας γνωρίζουμε ότι είναι εξαιρετικής σημασίας η παραμονή στο Μουζάκι της Αστυνομικής Δύναμης, καθότι η εποπτευόμενη περιοχή σε έκταση είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με συνέπεια να απαιτείται αυξημένο προσωπικό και  μέσα, ώστε να είναι δυνατή η αποτελεσματική η αστυνόμευση και η εμπέδωση του αισθήματος της δημόσιας ασφάλειας στους πολίτες της περιφέρειας
Με εκτίμηση
Γεώργιος Κωτσός»