Παροχή Υπηρεσιών Ανεξάρτητου Συμβούλου για την Ενεργειακή Αναβάθμιση - Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτρισμού Κοινοχρήστων χώρων με Εξοικονόμηση Ενέργειας, στο Δήμο Μουζακίου

 

ΟΡΘΗ ΕΠΕΝΑΛΗΨΗ

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                               Μουζάκι    24/11/2022

ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                                                                    Αριθ. Πρωτ.: 9844

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ                                                               

 

 

 

Περίληψη Διακήρυξης: “Παροχή Υπηρεσιών Ανεξάρτητου Συμβούλου για την Ενεργειακή Αναβάθμιση - Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτρισμού Κοινοχρήστων χώρων με Εξοικονόμηση Ενέργειας, στο Δήμο Μουζακίου”

 

Είδος διαδικασίας: Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του ν. 4412/16.

Χρηματοδότηση της Σύμβασης: Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας Σύμβασης είναι  ο Δήμος Μουζακίου. Η δαπάνη για την εν λόγω Σύμβαση βαρύνει την με Κ.Α.: 20.6279.002, σχετική πίστωση του προϋπολογισμού του Φορέα.  Σχετική Απόφαση: ΑΑΥ 435 - 27/09/2022, με την οποία εγκρίθηκε η διάθεση των πιστώσεων, πολυετών - συνεχιζόμενων υποχρεώσεων του Δήμου για τις αμοιβές Ενεργειακής Αναβάθμισης και η οποία αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο (Διαύγεια), με ΑΔΑ: 9Μ0ΑΩΚΕ-224. Η Σύμβαση χρηματοδοτείται από Ίδιους Πόρους, προερχόμενους από τα Ανταποδοτικά Τέλη Ηλεκτροφωτισμού.

Αντικείμενο της Σύμβασης: Η Παροχή  Υπηρεσιών Ανεξάρτητου Συμβούλου  Υποστήριξης  του  Δήμου στις Υπηρεσίες:  “Ενεργειακή Αναβάθμιση - Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων, με εξοικονόμηση ενέργειας, στο Δήμο Μουζακίου”, σύμφωνα με την Προκήρυξη και τη Σύμβαση που θα συναφθεί μεταξύ της Αναθέτουσας Αρχής και του Αναδόχου αυτής. 

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων Συμβάσεων (CPV):  CPV 79411000-8 – Υπηρεσίες Παροχής Συμβουλών σε θέματα Γενικής διαχείρισης.

Η εκτιμώμενη αξία για το αντικείμενο του παρόντος διαγωνισμού έχει ως εξής:

1. Βασική Τιμή Σύμβασης:  240.000,00 €

2.  ΦΠΑ 24%:  57.600,00 €

Σύνολο με Φ.Π.Α.:  297.600,00 

Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται  σε 12 Έτη από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης (περιλαμβανομένων των Παραρτημάτων αυτής) και μπορεί να επεκταθεί, ανάλογα με την διάρκεια ισχύος της Σύμβασης του Αναδόχου (Κύρια Σύμβαση) για την “Ενεργειακή Αναβάθμιση - Αυτοματοποίηση του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων, με εξοικονόμηση ενέργειας, στο Δήμο Μουζακίου”.

Αναλυτική περιγραφή του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της Σύμβασης δίδεται στα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ  Ι  και ΙΙ της Διακήρυξης. 

Η Σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσφέρουν για το σύνολο των προβλεπόμενων υπηρεσιών που περιγράφονται στη μελέτη. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που ορίζει η με αριθ. 9844/24-11-2022 Διακήρυξη, στην Ελληνική Γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον ν.4412/2016, ιδίως στα άρθρα 36 και 37 και στην κατ’ εξουσιοδότηση και στην κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 5 του άρθρου 36 του ν.4412/2016 εκδοθείσα υπ΄ αριθμ. 64233/08.06.2021 (Β΄2453/ 09.06.2021) Κοινή Απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης με θέμα «Ρυθμίσεις τεχνικών ζητημάτων που αφορούν την ανάθεση των Δημοσίων Συμβάσεων Προμηθειών και Υπηρεσιών με χρήση των επιμέρους εργαλείων και διαδικασιών του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ)», εφεξής «Κ.Υ.Α. ΕΣΗΔΗΣ Προμήθειες και Υπηρεσίες.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Λήξη  Υποβολής Προσφορών           17/1/2023 & ώρα 14:00

Αποσφράγισης Προσφορών             24/1/2023 & ώρα 10:00

Το πλήρες σώμα της Διακήρυξης βρίσκεται διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Δήμου: https://www.mouzaki.gr/, στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.) που τηρείται στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr  και στο ΕΣΗΔΗΣ.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Θεοφάνης Στάθης