ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                        
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                           Μουζάκι 12/01/2023                                          
ΔΗΜΟΣ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                  Αριθ. Πρωτ. : 244

                                     Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
                                                2η

Για  τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου

ΠΡΟΣ:
Τους κ.
1.    Αγγελάκη Αποστολία (Αντιδήμαρχος) Αντιπρόεδρος
2.    Παπακώστας Γεώργιος (Αντιδήμαρχος) Μέλος
3.    Κουτσογιάννης Ιωάννης (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
4.    Πούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
5.    Ντούρβα Παρασκευή  (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
6.    Διαμαντοπούλου Ολυμπία (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος


Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 16η Ιανουαρίου 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερησίας διάταξης σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

1.    Περί έγκρισης ή μη του πρακτικού Ι ελέγχου εγγυητικών επιστολών συμμετοχής διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΑ ΤΩΝ Τ.Δ. ΤΟΥ Δ. ΠΑΜΙΣΟΥ» (Α.Μ. 4/2022).
2.    Περί έγκρισης ή μη του πρακτικού ΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής που υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), για την επιλογή αναδόχου υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ.Ε. ΠΑΜΙΣΟΥ» (Α.Μ. 05/2022).
3.    Περί έγκρισης ή μη του πρακτικού ΙΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου που υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), για την υλοποίηση του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΔΙΝΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Δ.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ. 08/2022) κατακύρωση ή ματαίωση της διαδικασίας.
4.    Περί παράτασης ή μη προθεσμίας περάτωσης της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ. 10/2018).
5.    Περί παράτασης ή μη προθεσμίας περάτωσης της υπηρεσίας: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της Πράξης «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ-Β ΦΑΣΗ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ) με κωδικό ΟΠΣ «5002336».
6.    Περί συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού έργων προϋπολογισμού χαμηλότερου του 1.000.000€, για το έτος 2022.


Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και οι κληθέντες στη συνεδρίαση Πρόεδροι παρακαλούνται κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση να τηρούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μετάδοση και τη διασπορά του COVID 19.
Ο Πρόεδρος
Στάθης Θεοφάνης