ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                        
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                           Μουζάκι 25/08/2022                                          
ΔΗΜΟΣ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                 Αριθ. Πρωτ. :   7011

                                     Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
                                               24η

Για  τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου

ΠΡΟΣ:
Τους κ.
1.    Αγγελάκη Αποστολία (Αντιδήμαρχος) Αντιπρόεδρος
2.    Παπακώστας Γεώργιος (Αντιδήμαρχος) Μέλος
3.    Κουτσουγιάννης Ιωάννης (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
4.    Πούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
5.    Ντούρβα Παρασκευή  (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
6.    Ζαρνακούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος

Τους κ. Προέδρους των Νομικών Προσώπων
1.    Καραμπέκου Μαρία (ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ)


Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος την 29η Αυγούστου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερησίας διάταξης σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

1.    Περί έγκρισης του πρακτικού ΙΙΙ ελέγχου των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο διενέργειας διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), για την υλοποίηση του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑΣ & Σ.Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΥΝ. Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ» (Α.Μ. 19/2020) κατακύρωση ή ματαίωση της διαδικασίας.
2.    Περί έγκρισης ή μη του πρακτικού ΙΙ ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο διενέργειας διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), για την υλοποίηση του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ. 4/2019).
3.    Περί καθορισμού της απόκλισης από το μέσο όρο του συνόλου των παραδεκτών προσφορών πέραν της οποίας τεκμαίρονται ως ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές και κλήση των οικονομικών φορέων που τις υπέβαλαν να εξηγήσουν την τιμή ή το κόστος που προτείνουν στην προσφορά τους για το έργο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ.Ε. ΙΘΩΜΗΣ» (Α.Μ. 29/2021).
4.    Περί καθορισμού της απόκλισης από το μέσο όρο του συνόλου των παραδεκτών προσφορών πέραν της οποίας τεκμαίρονται ως ασυνήθιστα χαμηλές προσφορές και κλήση των οικονομικών φορέων που τις υπέβαλαν να εξηγήσουν την τιμή ή το κόστος που προτείνουν στην προσφορά τους για το έργο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Δ.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ. 23/2021).
5.    Περί παράτασης προθεσμίας περάτωσης του έργου με τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ (Α.Μ. 05/2019).
6.    Περί έγκρισης της αριθ. 41/2022 απόφασης του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ», περί «Ανανέωσης συμβάσεων ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (πρώην εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής)».
7.    Περί έγκρισης έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπόλογου υπαλλήλου για την πληρωμή εξόδων συμβολαιογράφων και λοιπών για την απόκτηση στοιχείων περιουσιακής κατάστασης του Δήμου Μουζακίου.
8.    Περί έγκρισης της μελέτης του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ.Ε. ΠΑΜΙΣΟΥ» (Α.Μ: 05/2022) καθορισμός του τρόπου υλοποίησης του έργου.
9.    Περί καθορισμού των όρων διενέργειας διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την επιλογή αναδόχου υλοποίησης του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ.Ε. ΠΑΜΙΣΟΥ» (Α.Μ: 05/2022).
10.    Περί έγκρισης μετακίνησης του Δημάρχου και εξειδίκευση πίστωσης.
11.    Περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Μουζακίου οικονομικού έτους 2022.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και οι κληθέντες στη συνεδρίαση Πρόεδροι παρακαλούνται κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση να τηρούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μετάδοση και τη διασπορά του COVID 19.

Ο Πρόεδρος

Στάθης Θεοφάνης