ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                        
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                           Μουζάκι 22/07/2022                                          
ΔΗΜΟΣ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                    Αριθ. Πρωτ. :   6196

                                    Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
                                              22η

Για  τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου

ΠΡΟΣ:
Τους κ.
1.    Αγγελάκη Αποστολία (Αντιδήμαρχος) Αντιπρόεδρος
2.    Παπακώστας Γεώργιος (Αντιδήμαρχος) Μέλος
3.    Κουτσουγιάννης Ιωάννης (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
4.    Πούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
5.    Ντούρβα Παρασκευή  (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
6.    Ζαρνακούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος

Τους κ. Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων
1.    Καταραχιά Αχιλλέα (Μουζακίου)

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος την 26η Ιουλίου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερησίας διάταξης σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

1.    Περί έγκρισης έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπόλογου υπαλλήλου για τη συμπλήρωση Φ.Ο.Π. στη Τ.Κ. Μουζακίου (ηλεκτροδότηση ΠΙΛΛΑΡ παροχής 25 kVA με αριθμό 41605432-01 για τη σύνδεση στο δίκτυο χαμηλής τάσης της εγκατάστασης στη διεύθυνση έξοδος προς Αργιθέα).
2.    Περί έγκρισης του πρακτικού ελέγχου εγγυητικών επιστολών συμμετοχής διαγωνισμού για το έργο με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ. 4/2019).
3.    Περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μουζακίου.
4.    Περί έγκρισης της μελέτης του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΔΙΝΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Δ.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ: 08/2022) καθορισμός του τρόπου υλοποίησης του έργου.
5.    Περί καθορισμού των όρων διενέργειας διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) για την επιλογή αναδόχου υλοποίησης του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΔΙΝΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ Δ.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ: 08/2022).
6.    Περί παράτασης προθεσμίας υλοποίησης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη εκτίμησης δυνητικής εξοικονόμησης νερού - Οικονομικής σκοπιμότητας - Γεωργοοικονομοτεχνικής μελέτης για το αρδευτικό δημοτικό δίκτυο Μουζακίου λόγω Ιανού».
7.    Περί παραλαβής της μελέτης «Μελέτη περιβαλλοντικής αδειοδότησης για το αρδευτικό δημοτικό δίκτυο Μουζακίου λόγω Ιανού».
8.    Περί προσφυγής στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, για την επιλογή αναδόχου υλοποίησης της υπηρεσίας με τίτλο «Υπηρεσία παροχής συμβουλών σε θέματα γενικής διαχείρισης», καθορισμός των όρων της πρόσκλησης, καθώς και συγκρότηση της επιτροπής διαπραγμάτευσης για τη σύναψη της σύμβασης.
9.    Περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2022.



Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και οι κληθέντες στη συνεδρίαση Πρόεδροι παρακαλούνται κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση να τηρούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μετάδοση και τη διασπορά του COVID 19.

Ο Πρόεδρος

Στάθης Θεοφάνης