ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                        
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                                                 
ΔΗΜΟΣ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ                                                                        Μουζάκι 26/05/2022
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                            

                                          Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
                                                    14η

Για  έκτακτη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου

ΠΡΟΣ:
Τους κ.
1.    Αγγελάκη Αποστολία (Αντιδήμαρχος) Αντιπρόεδρος
2.    Παπακώστας Γεώργιος (Αντιδήμαρχος) Μέλος
3.    Κουτσογιάννης Ιωάννης (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
4.    Πούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
5.    Ντούρβα Παρασκευή  (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
6.    Ζαρνακούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος

Τους κ. Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων
1.    Παπακώστα Νικήτα (Αγναντερού)
2.    Σακκά Ιωάννη (Παλαιοχωρίου)

Σας προσκαλώ σε έκτακτη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος την 27η Μαΐου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερησίας διάταξης σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

1.    Περί έγκρισης υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα "Φιλόδημος II" στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων», με τίτλο έργου: «Προμήθεια εξοπλισμού και διενέργεια στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Δήμο  Μουζακίου σύμφωνα με τις υποχρεώσεις των Δήμων που απορρέουν από τον ν. 4830/2021».
2.    Περί έγκρισης υποβολής πρότασης της ΔΕΥΑ Μουζακίου με τίτλο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ Τ.Κ. ΑΓΝΑΝΤΕΡΟΥ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» στην πρόσκληση του ΥΠΕΝ του πυλώνα ανάκαμψης «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» στον άξονα προτεραιότητας 1.4 με τίτλο δράσης «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.
3.    Περί εκχώρησης αρμοδιοτήτων και καθηκόντων της ΔΕΥΑ Μουζακίου στον Δήμο Μουζακίου / σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του ΔΕΥΑ Μουζακίου και Δήμου Μουζακίου για την υλοποίηση της πρότασης χρηματοδότησης με τίτλο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ Τ.Κ. ΑΓΝΑΝΤΕΡΟΥ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» στον άξονα προτεραιότητας 1.4 «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ» της πρόσκλησης του ΥΠΕΝ του πυλώνα ανάκαμψης «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ».

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και οι κληθέντες στη συνεδρίαση Πρόεδροι παρακαλούνται κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση να τηρούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μετάδοση και τη διασπορά του COVID 19.

Ο Πρόεδρος

Στάθης Θεοφάνης