ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                        
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                                                                 
ΔΗΜΟΣ  ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ                                                                        Μουζάκι 10/03/2022
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                            

                                    Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
                                               6η

Για  τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου

ΠΡΟΣ:
Τους κ.
1.    Αγγελάκη Αποστολία (Αντιδήμαρχος) Αντιπρόεδρος
2.    Παπακώστας Γεώργιος (Αντιδήμαρχος) Μέλος
3.    Κουτσογιάννης Ιωάννης (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
4.    Πούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
5.    Ντούρβα Παρασκευή  (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος
6.    Ζαρνακούπης Νικόλαος (Δημ. Σύμβουλος) Μέλος

Τους κ. Προέδρους των Νομικών Προσώπων
1.    Καραμπέκου Μαρία (ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ)

Τους κ. Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων
1.    Καραμπέκο Ευάγγελο ( Κρανέας)
2.    Κωστάκη Σεραφείμ (Δρακότρυπας)
3.    Βακουφτσή Πέτρο (Μαγούλας)
4.    Μιχαηλίδου Μαρία (Βατσουνιάς)
5.    Σακκά Ιωάννη (Παλαιοχωρίου)
6.    Γκερμπεσιώτη Γεώργιο (Ριζοβουνίου)
7.    Καταραχιά Αχιλλέα (Μουζακίου)

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος την 14η Μαρτίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερησίας διάταξης σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):

1.    Περί καθορισμού των όρων διενέργειας φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης με σκοπό την ανέγερση πρόχειρης σταυλικής εγκατάστασης στη Τ.Κ. Κρανέας.
2.    Περί έγκρισης του πρακτικού διενέργειας διαπραγμάτευσης για την επιλογή αναδόχου υλοποίησης του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ Τ.Κ. ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑΣ ΛΟΓΩ ΙΑΝΟΥ» (Α.Μ. 28/2021), κατακύρωση ή ματαίωση της διαδικασίας.
3.    Περί έγκρισης των πρακτικών διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου υλοποίησης της υπηρεσίας «Σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) Δήμου Μουζακίου» (Α.Μ. 1/2021) και κατακύρωση ή ματαίωση του διαγωνισμού.
4.    Περί έγκρισης της αριθ. 4/2022 απόφασης του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ», περί «1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού και ΟΠΔ οικ. έτους 2022».
5.    Περί παράτασης προθεσμίας περάτωσης του έργου με τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ (Α.Μ. 05/2019).
6.    Περί αποδοχής δωρεάς τμήματος αγροτεμαχίου με σκοπό την ανόρυξη νέας αρδευτικής γεώτρησης στη Τ.Κ. Μαγούλας θέση «ΧΑΤΖΙΠΗ» και ορισμός συμβολαιογράφου για τη σύνταξη συμβολαίου.
7.    Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου (υπόθεση προσφυγής κατά του Δήμου Μουζακίου της εταιρείας Α.Η.Β GROYP Α.Ε. με δ.τ. «ΙΝΤΕΡ ΓΚΡΟΥΠ»).
8.    Περί έγκρισης προσφυγής στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με το άρθρο 32 §2γ & 32Α του 4412/2016, καθορισμός όρων πρόσκλησης σε περιορισμένο αριθμό οικονομικών φορέων για επιλογή αναδόχου υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΑ» (Α.Μ. 03/2022), καθώς και συγκρότηση της επιτροπής αξιολόγησης σύναψης σύμβασης.
9.    Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για νομική συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών και οργάνων του Δήμου Μουζακίου (υπόθεση θανατηφόρου ατυχήματος-παροχή στοιχείων για αδέσποτα ζώα (σκυλιά).
10.    Περί καθορισμού των όρων διενέργειας διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) για την επιλογή οικονομικού φορέα υλοποίησης του έργου «ΑΝΟΡΥΞΗ ΥΔΡΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΤΗ Δ.Κ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ» (Α.Μ. 20/2020).

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και οι κληθέντες στη συνεδρίαση Πρόεδροι παρακαλούνται κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση να τηρούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μετάδοση και τη διασπορά του COVID 19.

Ο Πρόεδρος

Στάθης Θεοφάνης