Απόφαση 24/2022: Σχετικά με την ετήσια εμποροπανήγυρη Μουζακίου

 

                                           ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

 

                                                Αποδεικτικό τοιχοκόλλησης

 

Στο Μουζάκι σήμερα τη 13-7-2022  ημέρα  Τετάρτη  και ώρα  09 .00 π.μ. η υπογραφόμενη υπάλληλος του Δήμου  Στυλιανή Βλάχου ,με εντολή του προέδρου της κοινότητας τοιχοκόλλησα στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, πίνακα με τα συζητηθέντα θέματα της ημερήσιας διάταξης κατά την τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της 11-7-2022 και στον οποίο περιλαμβάνεται και η παρούσα απόφαση παρουσία των μαρτύρων:1.Καλαμπόκα Ευάγγελο και 2. Ανυφαντή Θωμά.

     Αφού συντάχθηκε και υπογράφεται το πρακτικό αυτό.

 

Το τοιχοκόλλησε

                      Τ.Σ.Υ.                                                                                                                               

               Βλάχου Στυλιανή                                      Ακριβές Αντίγραφο

                                                                                Μουζάκι   11-7-2022

                                                         Ο πρόεδρος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας

 

                                                                 Καταραχιάς Αχιλλέας

 

              

  Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Από το πρακτικό 7/2022  συνεδρίασης του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Μουζακίου.

Αριθμός Απόφασης :24/2022

Περίληψη:   Σχετικά με την ετήσια εμποροπανήγυρη Μουζακίου.

Σήμερα στις 11 Ιουλίου  2022 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 13:00,το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Μουζακίου συνήλθε σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση ,που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κατάστημα Μουζακίου (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου ) ύστερα από την πρόσκληση του προέδρου της , που επιδόθηκε στα μέλη αυτής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87), όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 89 του Ν. 4555/2018,για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερησίας διατάξεως .

   Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης αυτής ο πρόεδρος διαπίστωσε ότι σε σύνολο πέντε (5) μελών ήταν:

Α)α

 Μ   έ   λ  η

Παρόντες

Απόντες

1.

Καταραχιάς Αχιλλέας                                         Πρόεδρος

Χ

 

2.

Πλακιά Αρετή                                                         Μέλος

Χ

 

3.

Βασιλάκος Αστέριος                                               Μέλος

 

Χ

4.

Τριανταφύλλου Δημήτριος                                      Μέλος

 

Χ

5.

Λαζαρίνα Μαρία                                                    Μέλος

Χ

 

           Τα απόντα μέλη του Συμβουλίου της  Δημοτικής  Κοινότητας κλήθηκαν νόμιμα

Αριθμός απόφασης 24/2022

Εισηγούμενος ο πρόεδρος το 1ο  θέμα της ημερήσιας διάταξης ήτοι Σχετικά με την ετήσια εμποροπανήγυρη Μουζακίου ανέφερε τα εξής : Κ.κ Σύμβουλοι προκειμένου ο Δήμος μας να προβεί στη λήψη κανονιστικής απόφασης σύμφωνα με την παρ. 1δ1 του άρθρου 79 του Ν. 3463/06 του Δ.Κ.Κ., σχετικά με τη χρήση και λειτουργία της Δημοτικής αγοράς κατά τον χρόνο της εμποροπανήγυρης (1-9-22 έως 7-9-22) θα πρέπει να προτείνουμε τους χώρους λειτουργίας αυτής Το Συμβούλιο , αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου, είδε τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 83 του Ν. 3852)2010(ΦΕΚ 87)7-6-2010 τεύχος Α΄) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτ/σης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» , τις διατάξεις του άρθρου 80 του Δ.Κ.Κ και αφού διαπιστώθηκε ότι συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι έκδοσης της ανωτέρω άδειας και μετά από διαλογική συζήτηση

 

                                    Αποφασίζει Ομόφωνα

 

Προτείνει την εκμίσθωση των χώρων για την τέλεση της ετήσιας εμποροπανήγυρης στο Μουζάκι που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς (εντός και εκτός αυτής) από 01-09-2022 έως 07- 09-2022 με φανερή πλειοδοτική δημοπρασία. 1. Στο χώρο από την οικία του κ. Γούλα – Δημοτικό Δρόμο – τοιχίο Πυροσβεστικής και σε απόσταση 33 μέτρων προς το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς με αντίστοιχο πλάτος 21,50 μ. εμβαδού 709,50 τ.μ. θα αναπτυχθεί το λούνα παρκ, από την γωνία του καταστήματος κ. Αργύρη, τοιχίο πυροσβεστικής και δημοτικού δρόμου θα τοποθετηθεί η μπαλαρίνα, με οριζόμενο μίσθωμα …………….. € για τη χρονική περίοδο 1/9 έως 7/9/2022. Πέραν της περιόδου αυτής ο πλειοδότης οφείλει να εγκαταλείψει το χώρο, σε αντίθετη περίπτωση παραμονής του θα επιβαρύνεται για κάθε μέρα με το ποσό των ……………… €. Για την ηλεκτροδότηση του λούνα παρκ ο πλειοδότης οφείλει να καταθέσει συμβόλαιο παροχής ρεύματος στη Δ.Ε.Η. Καρδίτσας με δική του επιβάρυνση. 2. Στο χώρο μεταξύ λούνα παρκ και καταστημάτων Καραβίδα – Μαυρομμάτη να δημιουργηθεί πεζόδρομος πλάτους 3m. Το υπόλοιπο τμήμα του οδοστρώματος και του πεζοδρομίου της αγοράς θα τον εκμεταλλευτούν με τραπεζοκαθίσματα οι παραπάνω ιδιοκτήτες των καταστημάτων με μίσθωμα 80 ευρώ από 1/9/2022 έως 7/9/2022. 3. Στον στεγασμένο χώρο εντός της Δημοτικής Αγοράς να εγκατασταθούν μικροπωλητές με μίσθωμα ……. € για 4τ.μ ….. € για τον χώρο και …… € για την κατανάλωση ρεύματος που θα επιβαρυνθεί ο Δήμος., για κάθε επί πλέον τ.μ. θα καταβάλλεται το ποσό των …….€. Ανάλογα με το αντικείμενό τους θα εγκατασταθούν σε ένα από τα τέσσερα οικοδομικά τετράγωνα,. 4. Στο τμήμα του δρόμου από το κατάστημα καφέ Αγορά μέχρι τη γωνία καταστήματος  Κωστάκη έως το κατάστημα Λάππα να απαγορευτεί η κίνηση των οχημάτων κατά τις ημέρες της εμποροπανήγυρης. Υπεύθυνος για την πεζοδρόμηση των οδών αυτών θα είναι το Α.Τ. Μουζακίου, από ώρας 21:00 μ.μ. έως 03:00 πρωινής. 5. Η χρήση του πεζοδρομίου μετά του οδοστρώματος από οικόπεδο Καλύβα έως οικία Φώτη , θα χρησιμοποιηθεί για καταστήματα σίτισης ,ψησταριές κ.λ.π. με μίσθωμα ……. ευρώ , επίσης οι εκθέτες με χαλβά ή ζαχαρώδη είδη και καντίνες θα καταλάβουν την δεξιά πλευρά του ιδίου δρόμου με μίσθωμα……. ευρώ για 4 Μ2 για κάθε επιπλέον Μ2 θα καταβάλλεται το ποσό των ……..ευρώ . 6. Όποιος καταλάβει χώρο αυθαίρετα είτε εντός είτε εκτός των προκαθορισμένων χώρων θα πληρώσει πρόστιμο ……….. € και θα αποβάλλεται από τον χώρο. 7. Όλοι οι ενοικιαστές είναι υπεύθυνοι πριν αποχωρήσουν να καθαρίσουν τους χώρους τους ,οι παραβάτες θα πληρώνουν πρόστιμο των ……...€ 8. Το μίσθωμα θα καταβληθεί πριν την έναρξη και όχι με την λήξη της εμποροπανήγυρης.

 

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό  24/2022.

 

 

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              ΤΑ ΜΕΛΗ

                                                                                                   

                                                                                              Ακολουθούν υπογραφές

Καταραχιάς Αχιλλέας