Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή είχε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

Τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιαννέλο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός και συζήτησε μαζί του θέματα που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια και τη συνεργασία του Δήμου Μουζακίου με την αστυνομία.
Ο κ. Κωτσός ανέφερε στον κ. Γιαννέλο το γεγονός ότι το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου είναι υποστελεχωμένο με συνέπεια να υπάρχουν προβλήματα στην πλήρη κάλυψη όλης της περιοχής ευθύνης του τμήματος που είναι τεράστια. Παράλληλα ο Δήμαρχος Μουζακίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άψογη συνεργασία που έχει με το Διοικητή του Α.Τ. Μουζακίου κ. Ζαρχανή, τη Διοικητή του Α.Τ. Περιφέρειας κ. Στάθη και το σύνολο των αστυνομικών που υπηρετούν εκεί, καθώς επιδιώκουν το καλύτερο δυνατό παρά το γεγονός ότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη στελεχιακού δυναμικού.
Από την πλευρά του ο κ. Γιαννέλος διαβεβαίωσε το Δήμαρχο πως από την πλευρά του καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να καλυφθούν τα όποια προβλήματα με το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο υπερβάλει τον εαυτό του προκειμένου να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που επιτελεί.
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως μέσα από τη συνεργασία του Δήμου με την Αστυνομική Διεύθυνση μπορούν να υπάρξει καλύτερη κάλυψη των όποιων προβλημάτων και μεγιστοποίηση της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών