Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι τριήμερες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στο Μουζάκι

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι τριήμερες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στο Μουζάκι που διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο  «Αθλητισμός Πολιτισμός Νεότητα»
του Δήμου Μουζακίου.
Η πρώτη ημέρα άνοιξε με Παραδοσιακούς χορούς με χορευτικά συγκροτήματα.
Χόρεψαν  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαριλάου, χορούς της Μακεδονίας και της Θράκης για τον εορτασμό 100 χρόνων της Θεσσαλονίκης και η χορευτική ομάδα της I.P.A. (International Pelice Associetta) Σερρών χορούς της Μακεδονίας και τοπικούς χορούς του Ν. Σερρών.
Τη δεύτερη ημέρα παρουσιάστηκε η Θεατρική παράσταση: Τέχνης χώρος – Θέατρο Όψεις Βησσαρίου
«Ο ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ» ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ , κωμωδία
Οι εκδηλώσεις έκλεισαν την Κυριακή το βράδυ με την Παράσταση ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
«Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ» από το  Θέατρο Σκιών ΜΑΚΗ ΧΑΡΜΠΑ
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης τόνισε:  »Για ένα τριήμερο η κεντρική πλατεία του Μουζακίου γέμισει με κόσμο γιατί οι εκδηλώσεις που διοργανώσαμε φέτος απευθυνόταν σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, μικρούς και μεγάλους. Ως Διοίκηση του Νομικού Προσώπου προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό στα πλαίσια της μεγάλη οικονομικής κρίσης που μαστίζει της Αυτοδιοίκηση και οδηγεί πολλούς Δήμους ακόμη και στη στάση πληρωμών. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη βοήθεια που προσφέρουν, όσο και τους συμπολίτες μας στο Μουζάκι που τίμησαν με την παρουσία τους τις φετινές εκδηλώσεις γεμίζοντας την πλατεία της πόλης μας».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός δήλωσε: «Συγχαίρω και ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού μας Προσώπου κ. Φάνη Στάθη για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν φέτος στο Μουζάκι. Κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες οικονομικές συνθήκες για την αυτοδιοίκηση ο Δήμος Μουζακίου προσπαθεί διαρκώς για το καλύτερο δυνατό σ’ όλους τους τομείς όπως και στον πολιτισμό. Ο πρόεδρος και το διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού μας προσώπου προσάρμοσαν τις εκδηλώσεις στα οικονομικά δεδομένα της εποχής και κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα άριστο αποτέλεσμα. Εξάλλου είναι πλέον γνωστό στην Ελληνική Κοινωνία ότι η περίοδος των «παχιών αγελάδων» έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και πλέον επιβάλλεται όλοι μας να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Οφείλουμε να αναδείξουμε δράσεις όπως ο εθελοντισμός και η συμμετοχικότητα των δημοτών και των φορέων και με τα λίγα να παράγουμε πολλά αν θέλουμε να μείνουμε όρθιοι σ’ αυτό το εξαιρετικά δυσχερές κλίμα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Και εδώ πραγματικά ο κ. Στάθης και οι συνεργάτες τους απέδειξαν ότι και με ελάχιστα χρήματα μπορεί να παραχθεί αξιόλογο πολιτιστικό προϊόν»