Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους στους μαθητές, που έπειτα από πολύχρονη προσπάθεια, κόπο και θυσίες πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.

Φυσικά άξιοι συγχαρητήριων είναι οι γονείς τους, αλλά και οι καθηγητές τους που, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, με πολύ κόπο και θυσίες βοήθησαν τα παιδιά να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους.
Σ’ εκείνους   που προσπάθησαν και δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, θέλω να κάνω γνωστό  ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους. Πρέπει πάντα να θυμούνται, ότι η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση, αρκεί θέτουμε στόχους και να δουλεύουμε με συνέπεια και σύνεση για την επίτευξή τους.
Άλλωστε ο «αγώνας της ζωής» τώρα αρχίζει για όλους, επιτυχόντες και μη επιτυχόντες και οι όποιες χαμένες μάχες, δεν πρέπει να απογοητεύουν, αλλά να χαλυβδώνουν τη θέλησή και το πείσμα για να κερδιθούν οι επόμενοι αγώνες.
Τέλος εύχομαι σε όλους, υγεία και τύχη στη ζωή σας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΤΣΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ