ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ                                                                           Μουζάκι   1-8-2012

Αριθμ. Πρωτ.:  13944

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

1. Ο Δήμος Μουζακίου, προκηρύσσει ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την μεγαλύτερη ποσοστιαία έκπτωση επί τοις εκατό (%) για τις μεταφορές του Παραρτήματος Γ΄ «Πίνακες δρομολογίων» που συμφωνεί με τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους της παρούσας διακήρυξης για την ανακήρυξη μειοδοτών για την υπηρεσία «Μεταφορά Μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Μουζακίου για το σχολικό έτος 2012- 2013».
2. Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 25/9/2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο δημοτικό Κατάστημα Μουζακίου (Μουζάκι Καρδίτσας, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, 1ος όροφος), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής. Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός θα αποβεί άγονος θα επαναληφθεί στις 2/10/2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο δημοτικό Κατάστημα Μουζακίου, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.
3. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί ή ενώσεις προμηθευτών που ασκούν το ανάλογο επάγγελμα στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ε.Ε.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του διαγωνισμού ανέρχεται στα 428.861,72 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, θα χρηματοδοτηθεί από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους της α)βάθμιας Αυτοδιοίκησης.
Η εγγύηση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, ορίζεται στο 3% επί της ανά κατηγορία προϋπολογισθείσας δαπάνης του Παραρτήματος Γ΄ «Πίνακες δρομολογίων» ανά μεταφορά, όπως αυτές περιγράφονται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό της αντίστοιχης μελέτης.
Για τα τεύχη του διαγωνισμού και τη μελέτη της μπορούν να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι και να παραλάβουν αντίγραφα από την έδρα του Δήμου Μουζακίου, Μουζάκι Τ.Κ 43060, μέχρι την 20/9/2012 από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου. Επίσης, βρίσκονται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Δήμου Μουζακίου www.mouzaki.gr.


Ο Δήμαρχος α)α


Καλλιώρας Θωμάς
Αντιδήμαρχος