Σε καλαίσθητη έκδοση ο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου Μουζακίου


•    Προκειμένου να μοιραστεί σ’ όλους τους δημότες

Σε μία καλαίσθητη έκδοση του κανονισμού καθαριότητας προχώρησε ο Δήμος Μουζακίου, προκειμένου να διανεμηθεί σ’ όλους τους δημότες και να γίνει συνείδηση και κτήμα όλων.
Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Τζιβέλης που είχε την επιμέλεια του κανονισμού είναι γεγονός ότι κατέβαλε σοβαρή προσπάθεια ώστε ο κανονισμός να είναι κατανοητός και χρηστικός.
Μέσα σε 24 σελίδες περιγράφονται με σαφήνεια οι υποχρεώσεις τόσο του Δήμου και της Υπηρεσίας Καθαριότητας όσο και των δημοτών-παραγωγών των απορριμμάτων.
Καταγράφονται οι υποχρεώσεις των πεζών, των οδηγών, των ιδιοκτητών και συνοδών κατοικίδιων ζώων, καταστηματαρχών, κλπ
Ιδιαίτερη μνεία γίνεται για την καθαριότητα των οικοπέδων, όπως επίσης και για τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα ή μηχανήματα έργων κλπ.
«Στοχεύουμε μέσα από τη συγκεκριμένη έκδοση να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους κατοίκους μας, ώστε να γνωρίζουν τόσο τα δικαιώματά τους όσο και τις υποχρεώσεις τους αναφορικά με την καθαριότητα στο Δήμο μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Αντιδήμαρχο κ. Τζιβέλη για τις ακούραστες προσπάθειες που καταβάλλει ώστε ο Δήμος μας να είναι καθαρός. Να ζητήσω απ’ όλες και όλους τους δημότες μας να βοηθήσουν τον αντιδήμαρχο στην προσπάθεια που καταβάλλει και να μην πετάνε τα σκουπίδια τους, παρά στους ενδεδειγμένους γι’ αυτό το σκοπό χώρους, ώστε να διευκολύνουν το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας»  δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ Κωτσός