Ανακατασκευάζονται οι πλατείες σε Λαζαρίνα και Πορτή

Ανακατασκευάζονται οι πλατείες  

Λαζαρίνας και Πορτής

του Δήμου Μουζακίου

 

Δημοπρατείται ο δρόμος Τόσκες - Πορτή

 

Ξεκίνησε το έργο της ανακατασκευής της πλατείας της Λαζαρίνας, ένα έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Δήμου Μουζακίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το τέλος του καλοκαιριού. Με το έργο αυτό καθαιρέθηκε το σύνολο της παλαιάς και προβληματικής πλατείας και αναμένεται να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος χώρος ξεκούρασης, αναψυχής και συγκέντρωσης για τους κατοίκους του χωριού. Παράλληλα με το έργο της ανακατασκευής της πλατείας θα ανακαινιστεί και το μνημείο των πεσόντων που υπάρχει στο συγκεκριμένο χώρο. 

Επίσης ανακαινίζονται και οι τουαλέτες του Δημοτικού Σχολείου του χωριού και έτσι λύνεται ένα σημαντικό πρόβλημα για τη λειτουργία του. 

Επίσης ανακατασκευάζεται και η πλατεία τη Πορτής ενώ παράλληλα διευθετήθηκε και ο χώρος έτσι ώστε να διευκολύνεται η διέλευση του λεωφορείου του ΚΤΕΛ, διότι μέχρι πρότινος ήταν αδύνατο να περάσει από το συγκεκριμένο σημείο δημιουργώντας πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των κατοίκων, που ήταν αναγκασμένοι να κατεβαίνουν στο σχολείο στην άκρη του χωριού.

 Παράλληλα στην Πορτή ολοκληρώθηκε και η δεύτερη εργολαβία της αντικατάστασης του δικτύου της ύδρευσης ενώ σύντομα αναμένεται να συνδεθούν και οι τελευταίες παροχές μ’ αυτό. 

Τέλος σύντομα δημοπρατείται η πρώτη εργολαβία που αφορά τη βελτίωση του δρόμου Τόσκες - Πορτή που έχει προϋπολογισμό 100.000 ΕΥΡΩ.