Κυπελλούχος του νομού η ομάδα ποδοσφαίρου του Μουζακίου

Κυπελλούχος του νομού η ομάδα ποδοσφαίρου του Μουζακίου

 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου

 

 Ως Δήμαρχος Μουζακίου και εκφράζοντας τα ειλικρινή αισθήματα όλου του Δημοτικού Συμβουλίου, συγχαίρουμε θερμά τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τη διοίκηση της Α.Ε. Μουζακίου για τη μοναδική συγκίνηση που μας χάρισαν κερδίζοντας επάξια στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ τον ΑΟΚ με σκορ 2-0 και  μ’ αποτέλεσμα το κύπελλο να έρθει για πρώτη φορά στην πόλη μας.

  Η δυναμική παρουσία της ομάδας μας στο γήπεδο, η γεμάτη πίστη και αγωνιστικότητα εμφάνισή της μας κάνει να ελπίζουμε βάσιμα ότι θα επιτευχθεί και ο μεγάλος φετινός της στόχος που είναι η άνοδος στη Δ΄ Εθνική.

  Παράλληλα συγχαίρουμε θερμά και το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας που κατέκλυσε το Στάδιο της Καρδίτσας δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα για τους παίκτες μας ενθαρρύνοντας τους διαρκώς στο δύσκολο αγώνα που έδωσαν και τους βοήθησαν σημαντικά στην τελική νικηφόρα έκβασή του.

  Ως Δημοτικό Συμβούλιο θα είμαστε διαρκώς δίπλα σ’ όλους τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας, όπως συνέβαινε και μέχρι τώρα, να τους στηρίζουμε στο μεγάλο έργο που επιτελούν με τη νεολαία μας

 

Γιώργος Κωτσός

Δήμαρχος Μουζακίου