Εγκρίθηκαν οι μελέτες των βιολογικών καθαρισμών

Εγκρίθηκαν οι μελέτες των βιολογικών καθαρισμών

Μουζακίου και Παλαμά

από το Συμβούλιο Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ

 

Ομόφωνα εγκρίθηκαν από το Συμβούλιο Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ οι φάκελοι των Δήμων Μουζακίου και Παλαμά για την κατασκευή των βιολογικών καθαρισμών των δύο δήμων με το σύστημα μελέτη-κατασκευή.

Το Συμβούλιο Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ συνεδρίασε χθες και το ευχάριστο για τους δύο Δήμους είναι ότι η απόφαση ελήφθη με ομοφωνία, κάτι ασυνήθιστο για το συγκεκριμένο συμβούλιο.

Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Καραδήμος, ενώ και τους δύο Δήμους υποστήριξε με την παρουσία του, πέρα από τους μελετητές των έργων, ο Προϊστάμενος της ΤΥΔΚ. κ. Στεργιούλης.

Μετά και την έγκριση του Συμβουλίου Δημοσίων Έργων που στην ουσία εγκρίνει την κατασκευή των βιολογικών καθαρισμών με το σύστημα μελέτη-κατασκευή ουσιαστικά η χρηματοδότηση των έργων των δύο Δήμων, τόσο των βιολογικών όσο και των δικτύων ακαθάρτων μπαίνει στην τελική ευθεία.

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την υλοποίηση των μεγαλύτερων έργων των Δήμων μας, που αφορούν την κατασκευή των δικτύων αποχέτευσης και των βιολογικών καθαρισμών. Οι μελέτες μας έχουν πλήρη ωριμότητα και μετά τη χθεσινή έγκριση του τρόπου κατασκευής των βιολογικών μας καθαρισμών από το Συμβούλιο Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ με το σύστημα μελέτη-κατασκευή, πλέον μπαίνουμε την τελευταία φάση για την έγκριση της χρηματοδότησης από τη Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΥΠΕΧΩΔΕ» δήλωσαν οι δύο Δήμαρχοι Παλαμά κ. Καραδήμος και Μουζακίου κ. Κωτσός μετά τη χθεσινή ευχάριστη εξέλιξη στο όλο θέμα