Ο Δήμος Μουζακίου στηρίζει το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου

Ο Δήμος Μουζακίου με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Σιούφα, τον Υφυπουργό Παιδεία κ. Ταλιαδούρο, τους Βουλευτές κ.κ Τσιάρα, Αναγνωστόπουλο και Ρόβλια τους ζητά να στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου για τη Δημιουργία γραφείου – παραρτήματος Ο.Α.Ε.Ε στο Μουζάκι. 

Το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου είναι το παρακάτω: 

Δημιουργία γραφείου – παραρτήματος Ο.Α.Ε.Ε. στο Μουζάκι. 

 Με τις τελευταίες αλλαγές των ταμείων και την ενοποίησή τους σε Ο.Α.Ε.Ε., η περιοχή του Μουζακίου και της Αργιθέας που ανήκουν στο Νομό Καρδίτσας υπάγονται στο Ο.Α.Ε.Ε. Τρικάλων.

        Στην περιοχή Μουζακίου και Αργιθέας υπάρχουν άνω των τριακοσίων (300) ασφαλισμένων στο Ο.Α.Ε.Ε.

        Όλο το σύνολο αυτών των ασφαλισμένων της περιοχής μας διατηρούν, με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αυτοαπασχολούμενες επιχειρήσεις.

        Έτσι δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στα Τρίκαλα για διάφορες άμεσες ανάγκες των επιχειρήσεών τους που σχετίζονται με το Ο.Α.Ε.Ε. Είτε αυτές οι ανάγκες είναι η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας, είτε είναι η έκδοση οποιασδήποτε βεβαίωσης, οι ασφαλισμένοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση, γιατί θα πρέπει να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους για να πάνε στο Ο.Α.Ε.Ε.Ε Τρικάλων και, αν καταφέρουν να διευθετήσουν το ζήτημά τους σε μια ημέρα.

        Με βάση όλα τα παραπάνω θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη η δημιουργία γραφείου – παραρτήματος του Ο.Α.Ε.Ε. στην πόλη Μουζακίου, για την άμεση εξυπηρέτηση της πληθώρας των ασφαλισμένων του, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή Μουζακίου και Αργιθέας.

        Σας καλούμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες. 

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

Ηλίας Γκαραβέλας                                            Δημήτρης Καρκανιάς