Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Μουζακίου

 

 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Μουζακίου παρουσία του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού, του προέδρου του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ κ. Ζαρανακούπη, της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τόλια των Αντιδημάρχων κ.κ. Γκούμα, Καλαμπαλίκη, Μπαλατσού, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Καλλιώρα των προέδρων των Τ.Σ. κ.κ. Τσιούμα και Πάνου.

Οι ηλικιωμένοι του Δήμου Μουζακίου γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ΚΑΠΗ και πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα με χορό και τραγούδια υπό τους ήχους της ορχήστρας των Φώτη Πάπαρη, Θωμά Ρίζου και Ηλία Κούτσικου. Ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Ζαρνακούπης  πριν το κόψιμο της πίτας τόνισε:

«Σας ευχαριστώ όλους σας για την παρουσία σας και θέλω να γνωρίζετε ότι εσείς μας δίνετε δύναμη να προσπαθούμε για το καλύτερο, με στόχο να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας του Δήμου μας. Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες του ΚΑΠΗ μας με τη δημιουργία χορωδίας και σας καλώ όλους που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε να το δηλώσετε άμεσα, διότι έχουμε ήδη ξεκινήσει τη συνεργασία με τον Μουσικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου μας κ. Μάρκο που θα αναλάβει και τη διεύθυνση της χορωδίας μας.. Φυσικά οι εξορμήσεις μας σ’ όλη την Ελλάδα θα συνεχιστούν με τους ίδιους ρυθμούς, ώστε να σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά ενδιαφέροντα μέρη της πατρίδας μας»

Ο Δήμαρχος κ. Κωτσός επεσήμανε πως το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζει τη λειτουργία του ΚΑΠΗ και τις δράσεις που αναλαμβάνει το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζοντας τις ευχαριστίες του τόσο προς τα μέλη, όσο και  προς τον πρόεδρο κ. Ζαρνακούπη για την πολύ καλή δουλειά που κάνει.