ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΙΤΑΜΟΣ»

Στενότερη συνεργασία με τη νέα Αναπτυξιακή Εταιρεία «ITAMOS MOUZAKI» ξεκίνησε ο Δήμος Μουζακίου μετά από συνάντηση μελών του με το Δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου – Πρόεδρο του ΝΠΔΔ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα) κ. Μαρία Καραμπέκου.

Στη σχετική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συμμετείχαν τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας κ. Θωμάς Καλαμπαλίκης, κ. Αντώνης Ντάνης και κ. Νίκος Πολίτης, οι οποίοι ανέλυσαν τους στόχους της πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας που ανέλαβαν. Στη συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών συμφωνήθηκε η ισχυρή στήριξη δράσεων που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα από την Αναπτυξιακή, όπως είναι η σύσταση Παρατηρητηρίου κατά της βίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Εγκληματολόγων Παντείου. Ήδη έχει αρχίσει η προεργασία για το συγκεκριμένο εγχείρημα και σύντομα θα υπάρξουν απτά αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος εξεδήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στην Εταιρεία και στο έργο της υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Μουζακίου είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξη της περιοχής, ιδιαίτερα εάν αυτή προέρχεται από ενεργούς πολίτες της τοπική κοινωνίας.

Επίσης, η κ. Καραμπέκου τόνισε τη βούλησή της ίδιας να εισάγει στο Δ.Σ. θέματα προς συζήτηση που αποτελούν προτάσεις της «ITAMOS MOUZAKI» και του ΝΠΔΔ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα) και να συνδιοργανωθούν με την Αναπτυξιακή συναντήσεις, ημερίδες, η συνέδρια που θα αναδείξουν ζητήματα του Δήμου και των κατοίκων του.   

Υπογραμμίζεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Μουζακίου και της «ITAMOS MOUZAKI», στο πλαίσιο της οποίας θα καθοριστούν αναλυτικά οι όροι και οι κατευθύνσεις της διμερούς συνεργασίας.

 338822679_228453176498260_5739173002020767825_n.jpg - 303,01 kB