ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ: Αξιοποίηση οικοπέδου του πρώην Κέντρου Υγείας Μουζακίου

Ο Δήμος Μουζακίου θέτει σε δημόσια διαβούλευση την αξιοποίηση της οικοπεδικής έκτασης 3,5 στρεμμάτων όπου βρίσκονταν το κατεδαφισθέν παλιό Κέντρο Υγείας Μουζακίου, (μεταξύ της περιφερειακής οδού και της οδού Θεσσαλίας), στο Μουζάκι. Ο συγκεκριμένος χώρος που σήμερα ανήκει στην 5 η Υ.Π.Ε. Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής του νέου Κέντρου Υγείας, θα παραχωρηθεί στο Δήμο Μουζακίου.
 
Δεδομένου ότι το εν λόγω οικόπεδο βρίσκεται στην είσοδο της πόλης του Μουζακίου και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς της, ο Δήμος απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους δημότες και προς κάθε ενδιαφερόμενο, για κατάθεση προτάσεων σε αυτή την ηλεκτρονική πλατφόρμα.
 
Οι προτάσεις που υποβάλλονται θα πρέπει να συνοδεύονται από ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, στοιχεία επικοινωνίας του κάθε συμμετέχοντα στη διαβούλευση, ενώ, θα τηρηθούν όλες οι ισχύουσες διατάξεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
 

Διευκρινίζεται ότι, τα προσωπικά στοιχειά που ζητούνται, είναι απαραίτητα στη δημοτική διοίκηση ώστε να έρθει σε επαφή, (εφόσον το κρίνει αναγκαίο), με τους συμμετέχοντες στη διαβούλευση, για περαιτέρω ανάλυση ή επεξεργασία της κάθε πρότασης.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ