ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Θ. ΣΤΑΘΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Με τη νέα Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Ιουνίου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του ΝΠΔΔ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα) κ. Μαρίας Καραμπέκου.

Πρόκειται για τον Πρόεδρο του Γ.Σ. κ. Γιώργο Σύλα, την Αντιπρόεδρο κ. Σοφία Παπασωτηρίου, το Γενικό Αρχηγό κ. Νίκο Πολίτη, τον Γενικό γραμματέα κ. Πολυχρόνη Τσιτσώνη, την Ειδική Γραμματέα κ. Ράνια Ρίζου και το μέλος κ. Παναγιώτη Παπακώστα.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την πλούσια δραστηριότητα του τοπικού Συλλόγου, ενώ στο επίκεντρο για αρκετή ώρα βρέθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο και η χρήση του.

Όπως ειπώθηκε, κοινός στόχος αποτελεί η συνεχής βελτίωση των εγκαταστάσεων και ο πληρέστερος εξοπλισμός προς όφελος πρωτίστως του κοινού που παρακολουθεί αθλητικά γεγονότα, παιχνίδια και σημαντικές διοργανώσεις που διεξάγονται.

Ο Δήμαρχος εξεδήλωσε για μια ακόμη φορά τη στήριξή του στο Σύλλογο υπογραμμίζοντας στα μέλη της Διοίκησης ότι ο Δήμος Μουζακίου πάντα παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια για την υλοποίηση των σκοπών του και θα συνεχίσει να το πράττει, καθώς πρόκειται για ένα μοναδικό και πολύ δυναμικό πυρήνα οργάνωσης αθλητικών δράσεων στον τόπο.

«Εξάλλου – πρόσθεσε ο κ. Στάθης -  η Δημοτική αρχή, από την πρώτη ημέρα της θητείας της, μεριμνά για την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδες στην ευρύτερη περιοχή μας φιλοξενώντας στις άρτιες δημοτικές εγκαταστάσεις ομάδες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου, ενώ υποστηρίζει συνεχώς αθλητικές εκδηλώσεις και διάφορα τουρνουά βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ κ.α.».

Σε ότι αφορά στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, ο Δήμαρχος επισήμανε τη μεγάλη επιτυχία του Δήμου Μουζακίου να εντάξει στο ΕΣΠΑ την ενεργειακή αναβάθμισή του με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοσίων Κτιρίων - Δράσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και Αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) σε Αθλητικές Εγκαταστάσεις» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Το συγκεκριμένο έργο θα αναβαθμίσει αισθητά το κτίριο και θα βελτιώσει την ενεργειακή απόδοσή του σε κατηγορία τουλάχιστον Β. Ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται στις 730.000 ευρώ.

301631764_1496968920773608_8620982750150758006_n.jpg - 227,11 kB