ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Σ.Φ.Η.Ο.) ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Ο Δήμος Μουζακίου συγκαταλέγεται μεταξύ των 254 Δήμων της χώρας μας που εντάχθηκε προς χρηματοδότηση στο σχετικό χρηματοδοτικό εργαλείο του Πράσινου Ταμείου για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.).

Ο Δήμος μας, προχωρά στη διαμόρφωση μιας στρατηγικής για την ηλεκτροκίνηση, σε πλήρη εναρμόνιση των πρακτικών του με τις εθνικές επιταγές για την προώθηση των «καθαρών» μορφών ενέργειας στις μεταφορές. Η παρούσα διαβούλευση αναμένεται να συμβάλει:

-          Στην καλύτερη χωροθέτηση των σταθμών στην περιοχή του δήμου

-          Στη διασφάλιση της βιωσιμότητας των προτεινόμενων λύσεων

-          Στη διαμόρφωση κινήτρων προώθησης των ηλεκτρικών οχημάτων

Στο πλαίσιο αυτό, η δημοτική Αρχή καλεί τους πολίτες σε ανοιχτή ηλεκτρονική διαβούλευση, προκειμένου να διερευνήσει τις απόψεις και προτιμήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών του δήμου και παράλληλα να αξιοποιήσει τις ιδέες και τις παρατηρήσεις που θα τεθούν, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και χρηστικού δικτύου ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πολιτών.

Για συμμετοχή στη διαβούλευση κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/4w35WkUjzmbwiaEJ9

Για να δείτε τον χάρτη με τα σενάρια χωροθέτησης των σταθμών επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1DfeO4xnoiF7nUHyNLgdRLhl-e5qeA0oz&usp=sharing

Τα αποτελέσματα της Διαβούλευσης θα ληφθούν υπόψη στον τελικό σχεδιασμό του δικτύου των σημείων επαναφόρτισης Η/Ο εντός των ορίων του Δήμου Μουζακίου.

Σας καλούμε να εκφράσετε τις απόψεις και τα σχόλιά σας καθώς με αυτό τον τρόπο όλοι μαζί συν-σχεδιάζουμε το μέλλον του τόπους μας, συμβάλουμε στην επίλυση των καθημερινών μας προβλημάτων και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022