Σύσταση επιτροπής για την διοργάνωση «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2021» στο Δήμο Μουζακίου

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Φάνης Στάθης εισηγήθηκε στο χτεσινό (24/7) Δημοτικό Συμβούλιο τη σύσταση διαπαραταξιακής  επιτροπής για  την καλύτερη δυνατή διοργάνωση των εκδηλώσεων «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2021».

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Στάθης τόνισε χαρακτηριστικά πως  επειδή τα Καραϊσκάκεια θεωρούνται η κορυφαία εκδήλωση για τον Δήμο Μουζακίου και Εν όψει του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση θα πρέπει του χρόνου να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην οργάνωση και την τέλεση των εορταστικών εκδηλώσεων .

Εκδηλώσεις ανανεωμένες και εμπλουτισμένες με ιδέες και ύφος  που  θα αφήσουν πάνω μας το ανεξίτηλο πολιτιστικό τους αποτύπωμα, και θα  μας γεμίσουν  καμάρι για τον τόπο μας και την πολιτιστική μας κληρονομιά αν χρωματιστούν με την αρμόζουσα για την περίσταση λαμπρότητα.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν   θα πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή που να διαχειριστεί το πλάνο των εκδηλώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω.

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Μουζακίου πρότεινε ονόματα ανθρώπων για τη σύσταση της επιτροπής και μέσα σε ένα άριστης συνεργασίας κλίμα σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο τους αποδέχτηκε. Πρόκειται για συμβούλους όλων των παρατάξεων,αλλά και  ανθρώπους του πολιτισμού,των γραμμάτων και εκπρόσωποι συλλόγων που είναι οι εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΕΛΕΝΗ ΡΟΥΣΣΑ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΠΔΔ

ΜΕΛΗ:

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΚΕΔΗΜ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΚΙΝΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ

ΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ