Το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό βράβευσε η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Ελλάδος Τ.Α.

Το Δήμαρχο Μουζακίου και Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργο Κωτσό βράβευσε η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Ελλάδας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας μας.

Η βράβευση έγινε από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Μιχάλη Χριστάκη στο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικών Γραμματέων που έλαβε χώρα στο Καρπενήσι, όπου ο κ. Κωτσός είχε εισήγηση με θέμα: «Κοινωνική Οικονομία και Τοπική Αυτοδιοίκηση»

«Η σημερινή βράβευσή μου από το κορυφαίο όργανο των επιχειρησιακών στελεχών των Δήμων, την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ελλάδας, αποτελεί τεράστια τιμή και συγκίνηση για μένα. Οφείλω να αναγνωρίσω ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτέλεσε για μένα το μεγαλύτερο σχολείο της ζωής μου. Οι εμπειρίες που έζησα όλα αυτά τα χρόνια είναι ανεκτίμητες, οι χαρές που πήρα ήταν πολύ μεγάλες, όπως επίσης να σημειώσω ότι έζησα και πάρα πολλές λύπες και στεναχώριες. Όμως το τελικό πρόσημο είναι θετικό και σίγουρα αν θα ξεκινούσα από την αρχή, πάλι θα ήθελα να ζήσω αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Τα λέω όλα αυτά διότι αποτελεί οριστική μου απόφαση να μην ξαναείμαι υποψήφιος Δήμαρχος, καθώς η επιλογή μου είναι να ασχοληθώ με την κεντρική πολιτική σκηνή.

Ως εκ τούτου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την ενέργειά σας, διότι αποτελεί αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλα όλα αυτά τα χρόνια να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των δημοτών του Δήμου Μουζακίου, αλλά και του Δήμου Αργιθέας που μου έκαναν τη μέγιστη τιμή να μου αναθέσουν το σπουδαίο έργο της εκπροσώπησής τους από τη θέση του Δημάρχου». Δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσός