Σε πλήρη ετοιμότητα οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Μουζακίου για τη νέα σχολική χρονιά

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μουζακίου (Μουζακίου και Αγναντερού) είναι έτοιμοι να υποδεχθούν και φέτος τα μικρά παιδιά σ’ ένα ευχάριστο, πλήρως ανακαινισμένο και οργανωμένο περιβάλλον.

Τα παραπάνω τόνισαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός και η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου που έχει την ευθύνη για τη λειτουργίας τους κ. Ρούσσα στη χθεσινή συνάντηση που είχαν με το προσωπικό και τους γονείς των μικρών παιδιών του Παιδικού Σταθμού Μουζακίου.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός διαβεβαίωσε τους γονείς ότι εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε ασφαλή και έμπειρα χέρια. Τόνισε επίσης ότι η Δημοτική Αρχή και το Νομικό Πρόσωπο που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία των παιδικών σταθμών προσπαθούν να είναι κοντά στους Δημότες και στις ανάγκες τους. Γι’ αυτό γίνεται μία διαρκής προσπάθεια ώστε να βελτιώνονται οι υποδομές και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και προσδοκίες τους ώστε να διασφαλίζεται η επιτυχής πορεία της νέας σχολικής χρονιάς

Στο ανακαινισμένο περιβάλλον του Παιδικού Σταθμού, καθώς τελείωσαν οι εργασίες ανακατασκευής του, ο Δήμαρχος Μουζακίου επεσήμανε επίσης προς τους γονείς των μικρών παιδιών τη μεγάλη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή στις κοινωνικές δράσεις και στην εξυπηρέτηση των εργαζόμενων μητέρων του Δήμου.

Κάλεσε το προσωπικό του Σταθμού να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στην εξυπηρέτηση των εργαζόμενων μητέρων και των παιδιών τους και τους γονείς να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που παρέχουν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου καθώς υποδέχονται τα μικρά παιδιά ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς τροφεία.

Η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Ρούσσα ευχήθηκε με τη σειρά της ευχήθηκε καλή χρονιά και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει τόσο αυτή, όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των γονέων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης  γνωστοποίησε ότι και φέτος οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Μουζακίου εντάχθηκαν στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ γεγονός που διασφαλίζει την πλήρη και απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Τέλος το κτίριο του Παιδικού Σταθμού χρηματοδοτήθηκε από το  πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» και έγινε ενεργειακή θωράκισή του και αντικατάσταση των κουφωμάτων όπως επίσης και του καυστήρα. Σύντομα δε θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, ώστε να καταστεί λειτουργικός και φιλικός προς τα παιδιά.