Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΔΗΚΕΔΗΜ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΔΗΚΕΔΗΜ στο κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ παρουσία πολλών μαθητών και γονέων του δημοτικού ωδείου Μουζακίου. Η ΔΗΚΕΔΗΜ έχει την ευθύνη για τη λειτουργία των ΚΑΠΗ, του Δημοτικού Ωδείου, τη Φιλαρμονικής, των ΚΔΑΠ και του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι στο Δήμο Μουζακίου.
Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Νίκος Ζαρνακούπης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο έργο της επιχείρησης κάνοντας ταυτόχρονα γνωστό πως επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στις Δημοτικές Ενότητες Παμίσου και Ιθώμης.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός συνεχάρη τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΔΗΚΕΔΗΜ για το τεράστιο κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο που παράγουν, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς  που εμπιστεύονται τη μουσική παιδεία των παιδιών τους στο Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου. Επίσης δεσμεύτηκε πως ο Δήμος Μουζακίου θα συνεχίσει παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να χρηματοδοτεί τις δράσεις που αναπτύσσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Τόλια, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τσιούμας, Μπαλατσός και Καλιώρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μπακρατσάς και Χατζηγούλας, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μουζακίου και Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Καλαμπαλίκης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χάρματος κ. Νικάκης.