Αποκαταστάθηκε ο δρόμος προς το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Καραϊσκάκη Μαυρομματίου

 

  • Τα μηχανήματα του Δήμου Μουζακίου έδωσαν πρόσβαση προς το Μοναστήρι

Τα μηχανήματα του Δήμου Μουζακίου αποκατέστησαν χθες το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τα νερά των τελευταίων μεγάλων βροχοπτώσεων στο δρόμο που οδηγεί προς το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου που είχε ως  αποτέλεσμα να υποχωρήσει το οδόστρωμα.
Από προχθές τα συνεργεία του Δήμου Μουζακίου επενέβησαν καθάρισαν τα βουλωμένα φρεάτια και οδήγησαν το νερό μέσα σ’ αυτά, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα είχε ήδη δημιουργηθεί.
Χθες τα μηχανήματα του Δήμου απομάκρυναν τον κατεστραμμένο ασφαλτοτάπητα και αποκατέστησαν το οδόστρωμα με 3 Α  δίνοντας σε κυκλοφορία το δρόμο.
«Δουλέψαμε προχθές και χθες με το προσωπικό και τα μηχανήματα του Δήμου προκειμένου να αποκαταστήσουμε την κυκλοφορία προς το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου. Εκείνο που θέλω να παρακαλέσω την Ηγουμένη και το Ηγουμενικό Συμβούλιο είναι να επιτρέψουν τη ΔΕΥΑ Μουζακίου να συλλέξει τα πηγαία νερά και να τα οδηγήσει στην υδατοδεξαμενή με διπλό όφελος: την υδροδότηση των κατοίκων του Οικισμού Γεωργίου Καραϊσκάκη Μαυρομματίου και την προστασία του δρόμου από τα επιφανειακά ύδατα» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ. Κουτσογιάννης.