Σοβαρό πρόβλημα στο δρόμο προς το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Καραϊσκάκη Μαυρομματίου

Σοβαρό πρόβλημα δημιουργήθηκε από τα νερά των τελευταίων μεγάλων βροχοπτώσεων στο δρόμου που οδηγεί προς το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου μ’ αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει το οδόστρωμα και η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία.
Τα συνεργεία του Δήμου Μουζακίου επενέβησαν καθάρισαν τα βουλωμένα φρεάτια και οδήγησαν το νερό μέσα σ’ αυτά, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα έχει ήδη δημιουργηθεί.
Εδώ να επισημάνουμε πως από το Καλοκαίρι που πέρασε ο Δήμος Μουζακίου κσι συγκεκριμένα η ΔΕΥΑ Μουζακίου πρότεινε στο Ηγουμενικό Συμβούλιο της Μονής να οδηγήσει τα πλεονάζοντα νερά των πηγών της περιοχής, μέσω της υδατοδεξαμενής (που κατασκεύασε η ΔΕΥΑ προκειμένου να στείλει πόσιμο νερό στο Μοναστήρι), στον Οικισμό του Γεωργίου Καραϊσκάκη για την ύδρευση των κατοίκων. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την Ηγουμένη, μ’ αποτέλεσμα τα νερά να κυλούν επιφανειακά και να δημιουργήσουν το πρόβλημα σε συνδυασμό με τη μεγάλη βροχόπτωση που είχε ως αποτέλεσμα να βουλώσουν τα φρεάτια.
Τώρα όπως είναι φυσικό θα χρειαστεί μεγάλη παρέμβαση προκειμένου να επανέλθει το οδόστρωμα στην πρότερη  κατάσταση. Ο δρόμος έχει σημανθεί από το Δήμο Μουζακίου προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα από τους διερχόμενους οδηγούς.