Φιλικό παλαιμάχων Δήμου Μουζακίου και Αναγέννησης για φιλανθρωπικό σκοπό

  • Διοργανώθηκε από το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού του Δήμου Μουζακίου
  • Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το σπίτι της αγάπης

Φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου έδωσαν οι παλαίμαχοι του Δήμου Μουζακίου με τους παλαίμαχους της Αναγέννησης την Πέμπτη το απόγευμα
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγναντερού και είχε ευγενή σκοπό καθώς δεν κόπηκαν εισιτήρια αλλά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα τα οποία και διατέθηκαν στο σπίτι της αγάπης του Αγναντερού.
Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, ο Αντιδήμαρχος κ. Μπαλατσός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Φροξυλιάς και Τζιβέλης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού κ. Τσαφίτσας και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Στάθης ο οποίος είχε και την ιδέα για τη διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα.
Με την ομάδα των παλαιμάχων του Δήμου Μουζακίου αγωνίστηκαν οι: Γκέκας, Τζιβέλης, Σπύρου, Κωνσταντάκης, Θεολόγης, Γιαννόπουλος, Παπαδημητρίου, Στάθης, Μίχος, Φωτάκης, Στεφανής, Τσαφίτσας, Τσεκούρας, Απάλλας και Μπουνταλάς.
Με την ομάδα των παλαιμάχων της Αναγέννησης αγωνίστηκαν οι: Τακόπουλος, Λάππας, Μαρκούτας, Παπαευαγγέλου, Κουτσόπουλος, Καραπέτσας, Παπαευθυμίου, Κωστόπουλος, Ζάγγος, Μαργιολάς, Ζευγαράς, Τζιφούλης, Κακκάβας, Μπούτας, Αντωνίου και Δημόπουλος, ενώ στο γήπεδο παραβρέθηκε και ο Πλακιάς.
Μετά το τέλος του αγώνα τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στον πρόεδρο του Αγναντερού κ. Τσαφίτσα και στον Ιερέα του χωριού Παπα-Βασίλη προκειμένου να διατεθούν στο σπίτι της αγάπης.
«Διοργανώσαμε το σημερινό φιλικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του Δήμου Μουζακίου και της Αναγέννησης για φιλανθρωπικό σκοπό. Αντί εισιτηρίου συγκεντρώσαμε τρόφιμα για το σπίτι της αγάπης και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους παλαίμαχους και των δύο ομάδων για τη συμμετοχή όπως επίσης  και όσους προσέφεραν τρόφιμα» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μουζακίου κ. Στάθης.
«Συγχαίρω και ευχαριστώ όλους τους παλαιούς φίλους παίκτες της Αναγέννησης που σήμερα ως παλαίμαχοι συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό μας αγώνα δίνοντάς του την πρέπουσα λάμψη και αίγλη. Ευχαριστώ και συγχαίρω όλους τους συμπολίτες μου παλαίμαχους που έδωσαν μέσα στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό τους για ευγενή σκοπό. Κυρίως όμως συγχαίρω και ευχαριστώ τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού του Δήμου μας τον κ. Φάνη Στάθη για την ωραία πρωτοβουλία που ανέλαβε αυτές τις γιορτινές ημέρες και κυρίως για την ευρηματικότητά του προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το σπίτι της αγάπης του Αγναντερού» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.