Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Αγναντερό

Με τη συμμετοχή πάρα πολλών δημοτών πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Αγναντερού  η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείο του χωριού.
Στην εκδήλωση συμμετείχε η φιλαρμονική του Δήμου Μουζακίου που έπαιξε Χριστουγεννιάτικους σκοπούς ενώ τα μικρά παιδιά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και έψαλαν τα κάλαντα. Στο τέλος ακολούθησε λαχειοφόρος και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το σύλλογο θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Σιούφας, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Τόλια, ο Αντιδήμαρχος κ. Μπαλατσός, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Ζαρνακούπης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Φροξυλιάς, ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Τσαφίτσας και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Καρανίσας, Τζιβέλης και Πάντος
Στο μεταξύ προηγήθηκε η σχολική γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο του Αγναντερού όπου οι μικροί μαθητές υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους μετέφεραν τους μεγαλύτερους στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μαγούλα

Ο Δήμαρχος κ. Κωτσός συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τόλια και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Φροξυλιά νωρίτερα παρακολούθησαν τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Σχολείο της Μαγούλας. Εκεί οι μικροί μαθητές διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικο παζάρι με σκοπό τα χρήματα που θα συγκέντρωναν να τα διαθέσουν στην αγορά υλικού για το σχολείο. Ο Δήμαρχος κ. Κωτσός παρότρυνε το Διευθυντή να διαθέσει τα όποια χρήματα συγκεντρωθούν σε άπορες οικογένειες και μαθητές και τα υλικά που θέλουν για το σχολείο θα τα αγοράσει ο Δήμος Μουζακίου μέσω της σχολικής επιτροπής.