Ενημέρωση για τη Στέβια στο Φανάρι

  • Θα πραγματοποιηθεί από την Επιτροπή Πρωτοβουλίας το Σάββατο στις 7 το απόγευμα

 

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας ίδρυσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέας Γενιάς για την αξιοποίηση της στέβιας, σε συνεργασία με το Δήμο Μουζακίου, την ΑΝΚΑ και την ομάδα Φαναριωτών για την ανάπτυξη του Θεσσαλικού κάμπου, διοργανώνει συνάντηση ενημέρωσης των αγροτών αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της ίδρυσης του Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Φανάρι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα..
Στην εκδήλωση θα δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της Επιτροπής Πρωτοβουλίας να παρουσιάσουν τις αρχές και τις λεπτομέρειες της προσπάθειας για την ίδρυση Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέας Γενιάς με αντικείμενο την παραγωγή, τη  μεταποίηση και την εμπορία της στέβιας και των προϊόντων της. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι αγρότες μπορούν να θέσουν ερωτήσεις ή να καταθέσουν απόψεις για την καινοτόμα προσπάθεια, καθώς την επόμενη Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Φανάρι η ιδρυτική Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες, στο Δημαρχείο Μουζακίου κ. Μπαλατσός Αθανάσιος τηλ. 24453 50104 ή κιν 6942 860026 και στο Δημαρχείο Φαναρίου κ. Απόστολος Μάππας τηλ. 2241352400